De Grafist?

Van concept tot productie en opvolging. Krachtig en doordacht. We zorgen voor een duidelijke, frisse, stijlvolle maar vooral concrete strategie om uw doelgroep aan te spreken. We herleiden uw boodschap tot de essentie. De Grafist communiceert helder.

We lichten bij aanvang van de opdracht onze aanpak duidelijk toe. We betrekken u naar mate gewenst tijdens het ontwerpproces. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat.

Hoe werken we & wat kunnen we voor u doen?

Klein, maar groot(s) in ontwerp. Onze ontwerpen laten uw zaak opvallen in print, web en op social media.

Branding

Geen enkele huisstijl is dezelfde. Het is een uniek totaalverhaal, het juiste gevoel uitstralen. We bouwen samen stap voor stap aan de uitstraling van uw bedrijf. (print & digitaal)

Digitaal

We hoeven u niet te vertellen dat uw website de tool is om te communiceren met uw doelpubliek, het helpt u om professioneel over te komen. Uw klanten kijken en vergelijken, kiezen en kopen online. De Grafist helpt: een heldere structuur, een fris uiterlijk en een volledige responsief resultaat.

Totaal verhaal

Alles is branding, elk detail telt. Een mooi voorbeeld hiervan is Nespresso: Nespresso maakte van het eenvoudige koffie drinken een gesofisticeerde beleving door elke link met het zwarte goud persoonlijk te maken en door het fysieke met het digitale te mengen tot één geheel. Het bedrijf wil je de perfecte beleving bieden, terwijl jij jouw tijd neemt om te genieten van dat moment. Het heeft een zeer duidelijke missie: ‘Koffie is de kern van alles wat we doen, consumentenplezier is de reden waarom we het doen. bron: bloovi.be. Daarom denken wij ook graag na het opleveren van het ontwerp verder met jullie mee.