Renovatiecoach — Stad Gent

De Energiecentrale in Gent biedt deskundig advies en begeleiding aan Gentenaars met renovatieplannen, inclusief een persoonlijke renovatiecoach. We creëerden een effectieve performance marketingcampagne om renoverend Gent naar dit gratis adviespunt te leiden.

Het initiatief past binnen de inspanningen van Gent voor klimaatneutraliteit en biedt inwoners gratis renovatieadvies en begeleiding, variërend van het zoeken naar aannemers tot offertevergelijking, coördinatie van werkzaamheden, het vinden van energieleningen en het aanvragen van premies.

Een awareness campagne, waarbij we de renovatiecoaches Bart, Tim, Margo en Umut hebben geïntroduceerd via verschillende media, waaronder straatadvertenties, tijdschriften, bouwwebsites en sociale media. Imagocampagnes hebben de voordelen van renovatiebegeleiding benadrukt, zodat Gentenaars zonder stress en met vertrouwen kunnen renoveren. Dit alles maakt deel uit van onze duurzame en creatieve performance marketingstrategie voor betere renovaties in Gent.

i.o. make sense